Karijoen Väri ja Tapetti

Sisäpintojen maalaukset, laatoitukset ja tasoitetyöt ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla

Maalaus-, laatoitus- ja tasoitetyöt Etelä-Pohjanmaalla

Teemme erilaisten rakennusten sisäpintojen maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset, lattioiden asennukset, tasoitetyöt ja rappaukset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Teemme seinien, lattioiden ja kattojen pinnoitukset uudiskohteissa, saneerauskohteissa ja pienemmissä remonttikohteissa. Teemme asuintilojen, toimistotilojen, teollisuushallien ja julkisten tilojen sisäpintojen pinnoituksia. Hallitsemme kaikki pinnoitusmenetelmät, joten asiakas saa juuri sellaisen ilmeen tilaan kuin haluaa. Meiltä löytyy myös henkilönostimet, joilla pääsemme tekemään korkeiden tilojen ja kattojen maalaukset ja rappaukset turvallisesti.

 

Sisätöissä asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet ja muut yritykset, julkiset toimijat, taloyhtiöt kuin myös yksityishenkilöt. Toimimme pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla Vaasan, Seinäjoen ja Karijoen seudulla. Työt teemme sovitussa aikataulussa laadukkaita materiaaleja käyttäen. Muistathan, että yksityishenkilö voi saada kotona tai mökillä teettämästään työstä kotitalousvähennystä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta puh. 046 923 0147

Maalaus ja tapetointi

maalaus ja tapetointi

Seinien maalaus ja tapetointi kannattaa teettää ammattilaisella, jotta lopputulos on laadukas ja hyvännäköinen. Maalaamme myös lattiat ja katot. Maalauksessa ja tapetoinnissa hyvin tehdyillä pohjatöillä on suuri merkitys lopputuloksen kannalta. Maalauksessa ja tapetoinnissa käytämme laadukkaita ja kestäviä maaleja ja muita materiaaleja, jotka voimme hankkia asiakkaan toiveiden mukaan suoraan työmaalle.

Laatoitus

laatoitus

Märkätiloissa kuten kylpyhuoneissa, saunassa ja suihkutilassa kannattaa laatoitus teettää ammattilaisella. Huolehdimme siitä, että tarvittavat vedeneristykset on tehty kunnolla. Laatoituksella saa kestävän pinnan märkätilojen lisäksi esim. eteiseen tai keittiöön. Laatoitamme sekä seinät että lattiat.

Lattioiden asennus

lattioiden asennus

Asennamme laminaatti- ja parkettilattiat sekä muovimatot eri kohteisiin. Ammattitaidolla tehty lattia on kestävä ja pysyy hyvännäköisenä pitkään. Kauttamme asiakas saa hankittua tarvittavat lattiamateriaalit helposti suoraan työmaalle.

Tasoitetyöt ja rappaukset

tasoitetyöt ja rappaukset

Teemme sisäseinien ja sisäkattojen tasoitetyöt ammattitaidolla ja laadukkaasti. Teemme sekä seinien ylitasoitukset että pienten kolhujen paikkaukset. Tasaisella pinnalla maalipinta tai tapetti näyttää hyvältä. Teemme myös sisäpintojen rappauksia. Rappauksen voi tehdä tiili-, harkko- ja betoniseinään tai kipsilevyn päälle. Ammattitaitoisesti tehty rappaus on kestävä ja helppohoitoine pinta myös sisätiloissa.

Referenssit

sisäseinien tasoitus

Seinäpintojen tasoitus

sisäseinien tasoitus ja maalaus

Seinäpintojen tasoitus ja maalaus

sisäkaton tasoitus ja maalaus

Sisäkaton tasoitus ja maalaus

laatoitus uimahalli

Laatoitus

Created by