KVT - Karijoen Väri ja Tapetti

Uudisrakennukset, julkisivusaneeraukset ja  ulkomaalaukset ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla

Julkisivutyöt ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla

Toteutamme julkisivutöitä vuosien kokemuksella. Rakennamme uudisrakennusten julkisivuja ja teemme laajoja julkisivusaneerauksia. Käytössämme on ammattitaitoisten työmiesten lisäksi monipuolinen nostin- ja hiekkapuhalluskalusto. Julkisivu-urakoissa asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet ja muut yritykset, julkiset toimijat ja taloyhtiöt. Teemme monenlaisia rapattujen ja maalattujen puu-, betoni- tai tiilipintaisten rakennusten saneerauksia ja uudiskohteiden julkisivuja. Suuremmissa uudiskohteissa toimimme alihankkijana rakennusliikkeille. Teemme myös pienempiä julkisivuremontteja yksityishenkilöille esim. omakotitaloihin. Toimimme pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla Vaasan, Seinäjoen ja Karijoen seudulla. Työt teemme sovitussa aikataulussa laadukkaita materiaaleja käyttäen. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja saneerausprojektien etenemiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää puh. 046 923 0147

Julkisivusaneeraukset

Teemme kokonaisvaltaisia julkisivusaneerauksia avaimet käteen periaatteella. Hoidamme saneerauksen alusta loppuun. Pystymme puhdistamaan seinäpinnat omalla hiekkapuhalluskalustollamme ja maalaus- ja rappaustöissä käytämme tarvittaessa omia henkilönostimia. Rakennustelineet ja muun tarvittavan kaluston vuokraamme luotettavilta yhteistyökumppaneilta. Oman kaluston käyttö mahdollistaa maalausurakan hoitamisen sovitussa aikataulussa. 

 

Olemme tehneet vuosien aikana useita kerrostalojen ja muiden kohteiden julkisivusaneerauksia ja -maalauksia, joten kokemusta ja osaamista monenlaisten kohteiden urakoinnista löytyy.Teemme myös parvekeremontteja. Kerrostalokohteissa ja liiketiloissa pyrimme hoitamaan saneerauksen mahdollisimman vähän asukkaita ja asiakkaita häiriten. 

 

Olemme erikoistuneet kirkkojen julkisivujen maalaukseen ja olemme maalanneet useita kirkkoja mm. Jurvan, Karijoen ja Isojoen kirkot. 

Jurvan kirkko maalaus

Jurvan kirkko

Julkisivun maalaus

Referenssit